Mes de 30 anys al teu costat

Des de l’any 1986, el nostre Principal Valor, es el d’oferir un servei d’alt nivell, amb un equip professional i qualificat.

Estem especialitzats en el sector de la climatització, realitzem instal·lacions de qualsevol mida i complexitat, d’aire condicionat, energies renovables i tractament de l’aire, sempre amb el màxim respecte per l’entorn, amb sistemes altament eficients.

La Política de Qualitat que seguim, marca directament la nostre filosofia de treball i seguiment, en el desenvolupament, execució i manteniment de tots els projectes, siguin quines siguin les dimensions.

Dirigit al client més exigent, la nostra empresa compta amb diversos equips de muntatge i servei postvenda propis, especialitzats i qualificats en instal·lar, reparar i mantenir les instal·lacions que ens han estat encomanades a realitzar.

Treballem amb les millors firmes del sector, materials d’alta qualitat i amb les darreres tecnologies al nostre abast, amb la finalitat de donar sempre, la resposta adequada a les vostres necessitats.

Disposem de totes les Certificacions Oficials necessàries, per desenvolupar la nostra activitat, així com personal amb la formació i la titulació que es requereix, per garantir la correcte execució dels treballs contractats.

Posicionats com un referent en el sector, hem aconseguit desenvolupar projectes de grans dimensions, en tot el Territori Nacional, les Illes Balears, així com col·laboracions a nivell Internacional, amb la satisfacció d’haver assolit amb èxit, tots els treballs.

El tracte directe, personalitzat i professional, creiem que son la clau de l’èxit i amb aquestes directrius, seguim treballant.

Instal·lacions d’aire condicionat, S.A.

C/ Castell, 7
17244 – Cassà de la Selva (Girona)
Tel. 972 202 898

E-Mails de contacte

esanchez@indair.cat – Departament tècnic
chfolch@indair.cat – Facturació i comptabilitat
m.oller@indair.cat – Servei atenció al client